Will Smith deelt zijn sleutel tot het hebben van succes02:10

  • 0
Gepubliceerd op maart 28, 2017

Will Smith heeft een indrukwekkende carrière als acteur en rapper. We kennen hem natuurlijk van de sitcom The Fresh Prince of Bel-Air (1987) die zelfs vandaag af en toe nog steeds op de televisie te zien is.

Grappig detail is dat Will Smith in zijn jeugd de bijnaam ‘Prince’ kreeg. Hij had deze bijnaam te danken aan het feit dat hij zich altijd uit lastige situaties wist te redden.

Na de sitcom heeft Will Smith hoofdrollen vertolkt in populaire films als iRobot, Bad Boys, I Am Legend en Hitch. Op het muzikale vlak heeft hij goed gescoord met Men in blackGetting’ jiggy wit it en Switch.

Samengevat kunnen we Will Smith wel in het (linker)rijtje van succesvolle mensen plaatsen. Hoe Will aan dit gigantische succes is gekomen doet hij niet geheimzinnig over. In dit filmpje – wat een bestaat uit een interview en een speech die samengevoegd is – geeft hij de twee belangrijkste elementen voor het krijgen van een succesvol leven cadeau:

  • Rennen: Als je rent heb je dat stemmetje in je hoofd die tegen je zegt dat je het niet kan, dat je moe bent en wil stoppen. Juist op die momenten wanneer het moeilijk word moet je door zetten.
  • Lezen: Bijna ieder probleem dat elk mens op aarde heeft, heeft iemand anders al een keer meegemaakt en vaak over geschreven. Oftewel vergaar zoveel mogelijk kennis door zoveel mogelijk te lezen.
Genoten van deze video?
"Nee, bedankt. Sluit dit venster!"