Fietser steelt sleutels van motorrijder. Word aangevallen en overmeesterd!00:53

  • 0
Gepubliceerd op april 5, 2017

Een motorrijder rijdt met een camera op zijn hoofd door de straten van Kent, een stad in het zuidoosten van Engeland. Hij wordt door een fietser gevraagd waar zijn camera voor is. “Ik ben aan het vloggen”, reageert de motorrijder.

Geen seconde later komt er een fietser van rechts die zijn sleutel uit het contact haalt en probeert weg te fietsen. “You fucking cunt”, schreeuwt de motorbestuurder, hij laat zijn motor vallen en rent achter de dief aan.

Voordat de fietser weet weg te komen springt hij bovenop hem. “Fuck off, give my fucking keys, you cunt”, schreeuwt de motorrijder die de dief ten val heeft weten te brengen. Vol adrenaline schopt en slaat hij de dief.

De dief is overmeesterd en geeft de sleutel terug aan de motorrijder. Omstanders proberen ertussen te komen en de motorrijder rustig te krijgen. De dief staat op en biedt zijn excuses aan. Helaas denkt hij, het stelen van de motor is mislukt.

De Dailymail.co.uk meldt dat de schade aan de motor (motorrijder liet de motor vallen omdat hij anders zijn sleutel sowieso kwijt was) rond de 300 pond is.

Als je op Youtube rondzoekt op dit soort filmpjes zie je dat dit soort overvallen van motoren vaker voorkomt. Meestal worden ze aangevallen door een groep mensen die op snelle scooters rijden. Slechts zelden weet iemand zijn sleutel terug te veroveren.

Genoten van deze video?
"Nee, bedankt. Sluit dit venster!"