Piet Visser (72) wordt in elkaar gebeukt door vijf politieagenten01:29

  • 0
Gepubliceerd op april 4, 2017

Piet Visser (72) uit Den Haag wist niet wat hem overkwam toen hij door vijf agenten in elkaar werd geslagen. De politie zegt dat Piet zijn auto half op de stoep had geparkeerd voor de coffeeshop Basra, waar hij de boekhouding voor doet. Een agent sprak Piet op zijn fout aan en wilde zijn rijbewijs en identiteitsbewijs zien, deze had Piet niet opzak.

De motoragent wilde hem daarom meenemen naar het politiebureau. De zoon van Piet zegt dat zijn vrouw een herseninfarct heeft gehad en last heeft van erge diabetes. Piet wilde daarom snel weer naar huis om zijn vrouw eten te geven en had geen tijd om met de agent mee te gaan.

De politie zegt dat de Hagenaar agressief reageerde en naar de politie heeft uitgehaald. Als reactie daarop is er met pepperspray gespoten op Piet. Piet strompelde naar de coffeeshop waar hij de boekhouding voor doet.  Wat daarna is gebeurt kunnen we zien op de camerabeelden van coffeeshop Basra.

“Ik dacht dat ik doodging. Ik heb na de mishandeling hoge bloeddruk, flitsen in mijn ogen en problemen met mijn evenwicht”, zegt Piet Visser.

We wensen Piet veel sterkte en succes met de rechtszaak tegen de agenten.

    1. Femke november 3, 2017
    2. Tooske juli 25, 2020

    *

Genoten van deze video?
"Nee, bedankt. Sluit dit venster!"