Geen Commentaar neemt gelicentieerd radio-zendamateur in de maling04:34

  • 0
Gepubliceerd op april 4, 2017

Dennis Schouten van Geen Commentaar – die inmiddels werkzaam is voor Omroep PowNed – ging naar  Enschede toe om aan voorbijgangers te vragen wat zij nou precies vinden van het failliet gaan van de Vroom & Dreesmann. Toen Dennis daar rondliep werd hij klaarblijkelijk benaderd door een gelicentieerd radio zendamateur.

“Wat is in godsnaam een gelicentieerd radio-zendamateur?”, hoor ik je denken. Hoe grappig het ook klinkt, als we de website agentschaptelecom.nl – onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken – moeten geloven is het een serieuze zaak. Met de juiste apparatuur en een verplichte registratie – wat alleen mogelijk is als je het examen hebt gehaald – ben je dus een radio-zendamateur.

Je kan dan contact leggen met andere radio-zendamateurs en radio technische experimenten uit voeren. Nou, weet je dat ook weer.

In ieder geval boeide Dennis dat helemaal geen reet. Hij was maar op één ding uit en dat was provocatie. En dat heeft hij gekregen. De oude radio-zendamateur werd tot vervelens aan toe gevolgd en bestookt met irritante opmerkingen.

Aan het einde van het filmpje lijkt het erop dat de radioman begon te slaan. Of dat is gebeurt weten we niet. Wat we wel weten is dat Dennis in een ander filmpje bij de radio-zendamateur is langsgegaan om zijn excuses aan te bieden.

 

 

Genoten van deze video?
"Nee, bedankt. Sluit dit venster!"