Op clippagina doen wij ons uiterste best om de beste, leukste, grappigste, bizarste video’s van het internet te verzamelen en te publiceren samen met een korte maar pakkende omschrijving zodat jij weet of deze video je interesseert of juist niet.

Waarom?

Omdat het internet helemaal bol staat van de video’s. Als jij je hele leven – zonder te slapen en er van uitgaand dat je 80 jaar word – video’s bekijkt,  heb je nog veel te weinig tijd om alle video’s die op het web staan te bekijken. Fun fact: er wordt gemiddeld 80.000 uur video per dag geupload op Youtube. Je hebt 9 jaar nodig om alle Youtube video’s te bekijken die vandaag zijn geupload.

Hoe graag je ook alle video’s op internet zou willen bekijken, qua tijd is dit onmogelijk. En waarom zou je? De meeste video’s zijn niet de moeite waard. Helaas weet je pas of een video leuk is of niet nadat je die hebt bekeken. Dat is vanaf nu verleden tijd.

De redactie van clippagina offert haar kostbare tijd op om zoveel mogelijk filmpjes te bekijken die worden geplaatst op Youtube, Facebook, Vimeo en DailyMotion. Alleen de leukste videoclips plaatsen wij op de website in de juiste categorie.

Kortom: Deze website is in het leven geroepen zodat jij geen tijd meer hoef te verspillen met het zoeken naar leuke video’s maar gelijk kan genieten van al het moois wat mensen hebben gefilmd en op het internet hebben gezet.

Bekijk later

De redactie van clippagina begrijpt als geen ander dat we het allemaal hartstikke druk hebben. Nu bestaat de mogelijkheid dat je op deze website komt en dat je meerdere interessante video’s hebt gevonden, alleen heb je daar nu geen tijd voor om die te bekijken.

Daar hebben wij iets op gevonden, namelijk de ‘bekijk het later functie’. Ga met je muis over de video die je later wilt zien en druk op de zwarte knop ‘BEKIJK LATER’. Alle video’s waarbij je de ‘bekijk later’ knop hebt ingedrukt, worden weergegeven op de bekijk het later pagina.

Opgeslagen video’s verwijderen

Op het moment dat je jouw opgeslagen video(‘s) hebt bekeken en je ze weer wilt verwijderden doe je het volgende: klik nogmaals op de ‘bekijk later’ knop waardoor de kleur van de knop van oranje weer terug naar zwart gaat. Gefeliciteerd, je hebt je opgeslagen video(‘s) weer verwijderd.

Hulp is altijd welkom

Misschien surf jij nu rond op clippagina en heb je het idee dat er een heleboel leuke video’s missen of misschien heb jij zelf een te mooie video gemaakt die de bekendheid niet heeft die de video wel verdiend.

Als dat zo is dan kunnen wij jou hulp graag gebruiken. Via video aanmelden kan je een videoclip bij ons onder de aandacht brengen. Als wij jou inbreng ook een gave video vinden zal deze dezelfde dag nog worden geplaatst.