Etende Panda schrikt van niezende baby panda00:19

  • 0
Gepubliceerd op maart 25, 2017

Mama panda is heerlijk haar bamboestokken aan het eten, waar uit het niets, haar kroost keihard niest. Mama panda schrikt zich een hoedje, kijkt verschrikt naar haar baby met de gedachten: ‘Wat doe jij nou?’

Dit filmpje is in 2006 op het internet gegooid en meer dan 100 miljoen keer bekeken. Grote kans dat je dit filmpje ooit al een keer hebt gezien. Maar eerlijk, het blijft een mooie ‘feel good’ video, vandaar dat we hem wel met jullie moeten delen.

Van 2010 tot en met 2015 hadden de originele makers van het fragment, de website sneezingbabypanda.com in het leven geroepen om: T-shirts met een foto daarop van de panda’s te verkopen en het verhaal van de panda’s te vertellen.

De videoclip komt uit het televisieprogramma ‘Little Pandas – The New Breed’ geproduceerd door het bedrijf Wild Candy. De panda’s zijn gefilmd in het Wolong Panda Breeding Centre in de Chinese provincie Sichuan.

De moeder Panda was druk bezig met eten terwijl haar 6 weken oude zoon ook honger had. De zoon vroeg door het niezen aandacht aan zijn moeder. Deze keek eventjes naar haar zoon en ging daarna direct weer verder met eten.

Een leuk wist-je-datje: de naam panda betekent in het Nepalees bamboe-eter. Die naam hebben ze aan de panda gegeven omdat panda’s bijna de gehele dag bamboe eten.

Genoten van deze video?
"Nee, bedankt. Sluit dit venster!"