Duitse jongen wilt computerspel spelen04:20

  • 0
Gepubliceerd op maart 24, 2017

Geduld is een schone zaak. De ene persoon heeft meer geduld dan de ander. Sommige mensen hebben zo zin in iets dat elke seconde extra wachten, voor het gevoel jaren duurt.

Zo is het ook het geval met de ‘Angry German Kid’. Hij wil graag het computerspel Unreal Tournament 2004 (ja dit filmpje is al een paar dagen oud) spelen alleen duurt het laden een eeuwigheid. We weten dat niet iedereen de Duitse taal machtig is. Daarom is er mooie Nederlandse ondertiteling bijgevoegd zodat je precies kan meelezen wat Angry Kid woord voor woord zegt.

De beste jongen – die Leopold schijnt te heten – heeft later verklaard dat dit een goed staaltje acteerwerk is van hem. Zijn argument is dat hij een Youtube kanaal heeft met meerdere filmpjes. Uit onderzoek is gebleken dat die andere filmpjes veel later zijn gemaakt en allemaal bar en bar slecht  zijn.

Nee, nee. Leopold kan zeggen wat hij wilt. Wij weten dat het echt is. Hij wilde Unreal Tournament 2004 spelen en het duurde hem gewoon te lang. Kan gebeuren toch? Dat je de hele buurt bij elkaar schreeuwt en je toetsenbord kapot slaat. Ach, we nemen het maar allemaal voor lief.

Genoten van deze video?
"Nee, bedankt. Sluit dit venster!"