Buurvrouw vraagt lief aan buurman of hij niet wil barbecueën01:18

  • 0
Gepubliceerd op maart 27, 2017

Nederland is een prachtig land waar de meeste dingen tot in de puntjes zijn geregeld. Toch zijn er altijd factoren waar je geen invloed op hebt. Je wilt een voorbeeld? Laten we eens over het weer beginnen.  Het weer is op zijn zachtst gezegd gewoon kut.

Niet voor niets dat ze in Nederland zeggen: Beter 2 weken schamen op het strand dan 52 weken beulen in de sportschool. Die paar weken dat het lekker weer is valt toch wel te overzien.

Misschien dat Nederland wel één van de weinige landen is die profiteert van de opwarming van de aarde. Hoeven we niet ieder jaar met z’n alle te verkassen naar Zuid-Europa of verder.

Goed, we dalen helemaal af van het filmpje. Deze week is het eindelijk weer zonnig plus boven de 13 graden en dat betekent in Nederland dat de zwembroeken en bikini’s alvast uit de kast worden gehaald en de barbecues weer worden schoongemaakt.

Iemand ergens in Nederland die had dat laatste al gedaan en ging lekker met vrienden en/of familie barbecueën op zijn balkon. Vrij land, eigen terrein, kortom niemand die hier iets op tegen heeft, zou je denken.

De buurvrouw denkt daar helaas anders over. Als ik moet gokken, gok ik dat ze vegetarisch is. Of erger veganistisch. Want mevrouw doet alsof ze al jaren in de bbq lucht moet zitten, wat gezien het weer in Nederland onmogelijk is.

Er is op dit moment van schrijven al weer een tweede video waar dezelfde mevrouw weer even hysterisch wordt. We wensen de buurman sterkte en hopen dat die maar veel gaat barbecueën. Als de buurvrouw op deze manier blijft schreeuwen is het slechts een kwestie van tijd voordat zij haar stem heeft verloren.

 

Genoten van deze video?
"Nee, bedankt. Sluit dit venster!"