(NSFW) Model Twerkt haar borsten op “Jingle Bells”00:44

  • 0
Gepubliceerd op maart 5, 2017

Ze zeggen dat ieder mens zijn eigen specialiteit heeft. Mevrouw Sara X Mills heeft een hele aparte, zij kan namelijk twerken met haar borsten. Vinden mensen dat leuk? Jazeker, 288.332 subscribers en bijna 1.2 miljoen views liegen er niet om.

En mocht je nu denken: ‘Dit kan zij alleen met het liedje Jingle Bells.’ Dan heb je het mis! Mozar’s Eine kleine Nachtsmusik komt ook aan de beurt, dus alle klassieke muziek fans kunnen ook aan hun ’trekken’ komen. (figuurlijk hé)

Maar Sara is meer dan alleen haar borsten, ze blijkt ook nog een groot gevoel voor humor te hebben. Zo heeft ze een video geüpload waarin ze de verjaardag van haar borsten viert. Want wat blijkt, haar borsten zijn nep en dat steekt Sara niet onder stoelen of banken.

Tot slot is er nog veel meer breaking news: in haar één-na-laatste video geeft ze een Q & A, waar ze vertelt waarom ze haar silicone borsten heeft laten verwijderen. Helaas beste fans, vanaf nu komen er dus geen nieuwe ‘boob twerk’ videos meer van Sara. Ze zegt dat ze wijzer is geworden en meer om haar gezondheid geeft dan aandacht via internet.

 

Genoten van deze video?
"Nee, bedankt. Sluit dit venster!"