Turkse voetballiefhebber vernield TV en Macbook door prank van vrouw03:59

  • 0
Gepubliceerd op april 4, 2017

Turkse voetbalsupporters zijn één van de fanatiekste ter wereld. De twee jaarlijkse derby tussen Fenerbahce en Galatasaray liegt er niet om. Je zou bijna denken dat voetbal voor veel turken belangrijker is dan al het anderen in het leven.

Als het Turkse nationale elftal moet spelen is dit nog eens drie tandjes erger. Als ze weten te winnen dan gaan alle Turken, gewapend met hun rode vlag met de islamitische halve maan erop, massaal de straat op. Ze stappen allemaal de auto in om een wedstrijdje ‘wie-kan-het-langste-zijn-claxon-inhouden’ te spelen. Maar voordat dit gebeurt moet Turkije wel een voetbalwedstrijd weten te winnen.

Afgelopen Europees kampioenschap voetbal 2016 in Frankrijk moest Turkije op zondag 12 juni 2016 tegen Kroatië spelen in het Parc des Princes stadion te Parijs. Het openingsduel voor het land dus de verwachtingen waren hoog gespannen. Zo ook bij een Turkse voetballiefhebber ergens ter wereld die samen met zijn vrouw deze wedstrijd zat te kijken.

Na enkele minuten werd zijn vrouw weg gestuurd omdat die volgens haar man op het gebied van voetbal te ‘onwetend’ is. Zijn vrouw liet het hier niet bij zitten en zegt in de camera dat als zij de wedstrijd niet mag kijken, dan haar man ook niet.  In de pauze van de wedstrijd heeft ze stiekem een camera gezet in de kamer waar haar man de voetbalwedstrijd zit te kijken.

Dankzij een App op haar telefoon kan ze de televisie op afstand besturen. Telkens als het spannend begint te worden zet ze de televisie uit. Haar man snapt er helemaal geen snars van. Na meerdere malen te zoeken naar de afstandsbediening en het uitvallen van de televisie op cruciale momenten, word het voor hem te veel. Hij sloopt zijn televisie en vouwt zijn Macbook in twee.

Turkije heeft de wedstrijd trouwens verloren met 0-1. Die dag waren er  geen tütterende Turkse supporters te vinden.

Genoten van deze video?
"Nee, bedankt. Sluit dit venster!"